Компанијата iborn.net објавува отворен конкурс за позицијата Application Support Specialist и ги поканува сите заинтересирани на ФИНКИ да аплицираат.

Кандидатите за оваа позиција потребно е да имаат познавање од:

  • T-SQL, MS SQL Server (queries, stored procedures, views)
  • Visual Studio C#
  • Web based technologies (ASP.NET MVC, Jquery, XML, XSLT)
  • Basic FTP/SFTP, Network knowledge 

Повеќе за потребните квалификации на кандидатите и дополнителни информации за компанијата може да најдете во целосниот оглас прикачен подолу.

Заинтересираните кандидати може да аплицираат на веб страницата на компанијата

ДокументГолемина на документ
PDF icon application_support_specialist_.docx.pdf110.34 KB
1