Иборн објавува отворен конкурс за позиција BI/DWH Specialist. Сите заинтересирани кандидати може да прочитаат повеќе за оваа можност и потребните квалификации на целосниот оглас прикачен на овој линк.

Исто така сите заинтересираните кандидати може да аплицираат и преку веб страницата на компанијата.  

 

1