Почитувани колеги од 3та и 4та година,

Би сакал да Ве известам дека Miracle Mill го проширува својот тим на девелопери и во моментов се во потрага по Software Developer / JavaScript Software Developer.

Miracle Mill е софтверска компанија основана во Швајцарија која на своите клиенти им помага во развивање на нови апликации, трансформирање на веќе постоечки апликации, cloud менаџмент и cloud консултација.

Повеќе информации за компанијата можете да видите на нивната веб страна: www.miraclemill.com, додека за позицијата може да погледнете на следниот линк: https://miraclemill.com/open-positions/javascript-aws-developer/ или контактирајте ги на маилот во продолжение: careers@miraclemill.com.

1