Компанијата Neocom објавува оглас за вработување. Подетални информации можат да се добијат подолу.

 

 

РАБОТНО МЕСТО  - СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА IKT ПРОДАЖБА

Активности:

•             Развивање и одржување на релации со потенцијални и актуелни клиенти.

•             Учество и спроведување на продажен процес преку тендерско аплицирање.

•             Изработка и процесирање на понуди, договори, фактури, следење на наплата од клиенти.

•             Иницијативност и проактивност при презентирање на техничките решенија што се нудат

•             Комуникациски и презентациски вештини како и способност за тимска работа.

•             Комуникација со претставници на brand-овите што се застапуваат

•             Пожелно работно искуство во продажба.

•             Интерес и разбирање на информатичките и комуникациските технологии, со посебен акцент на компјутерски мрежи и безбедност на податоци.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

•             ВСС од Информатички технологии

•             Компјутерски способности: Office, Excel, Word

•             Познавање на англиски јазик (солидно пишување и говорење)

•             Активен возач со Б категорија со или без искуство

 

Е-ПОШТА: job@neocom.com.mk

 

Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

1