Компанијата Netcetera објавува огласи за вработување. Отворените позиции се однесуваат на локациите во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се огласите:

 

 

== Оглас 1

Netcetera објавува отворени конкурси за работа и пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните позиции:

 • Service Desk Engineer
 • Automation Test Engineer
 • Application Support Specialist
 • Service Desk Manager
 • Dev-Ops Engineer
 • Android Engineer
 • iOS Engineer
 • Senior Software Engineer
 • Software Engineer

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk

 

== Оглас 2

Netcetera објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните позиции:

 • iOS Engineer
 • Senior Software Engineer
 • Software Engineer
 • Android Engineer

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk

 

== Оглас 3

Netcetera објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Битола, отворени се следните позиции:

 • iOS Engineer
 • Senior Software Engineer
 • Software Engineer
 • Android Engineer

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk

1