One-Inside објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Компанијата има потреба од Front-end developer.  Повеќе детали за позицијата може да добиете на следниот линк: https://www.one-inside.com/job/software-engineer-frontend/

1