Компанијата Piksel објавува оглас за работа на следните позиции:

1. PHP Developer

2. Junior Developer

3. Wordpress Developer

и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Дополнителни информации за позициите и за начинот на аплицирање може да погледнете на следниот линк.

 

1