Почитувани студенти,

ве информираме за актуелните отворени работни позиции во PwC.

Во линковите подолу опфатени се сите детали околу очекувањата и можностите за секоја поединечна позиција, како и пристап до платформата на која може да се аплицира.

 

Соработник за финансии (IFS - Finance)

 https://pwc.to/3RaGFej

 Практикатни во Центарот за компетенции од сферата на ревизијата (Assurance Competency Centre)

 https://pwc.to/3up9NF1

Постар соработник во Центарот за компетенции од сферата на ревизијата (Assurance Competency Centre)

https://pwc.to/3NKOAw2

Практиканти во одделот за даноци

https://pwc.to/3abfmjz 

Senior Front-End Developer - Angular (Full-time/Remote)

https://pwc.to/3yIlrxi

Senior Back-End Developer - C# (Full-time/Remote) 

https://pwc.to/3P3yG0F

sl.png

 

⏳ Рок за аплицирање за сите позиции е 15 јули.

1