ДАТА СОЛУШОНС ГРУП ДОО Скопје е холандска компанија со седиште во Ротердам која неодамна отвори претставништво во Скопје. Поради брзиот раст на компанијата, ги повикуваме студентите на ФИНКИ да аплицираат за следните отворени позиции/пракси.
 
РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:
  • JUNIOR DATA SCIENTIST

  • JUNIOR DATA PROCESSING MANAGER

  • JUNIOR FULL-STACK WEB DEVELOPER

Детали за работните позиции како и формите за апликаија на истите, може да ги најдете тука: http://davilio.com/jobs/. За дополнителни прашања обратете се на следнава адреса: info@davilio.com
 
1