ДАТА СОЛУШОНС ГРУП ДОО Скопје е холандска компанија со седиште во Ротердам која неодамна отвори претставништво во Скопје. Поради брзиот раст на компанијата, ги повикуваме студентите на ФИНКИ да аплицираат за следните отворени позиции/пракси.
 
 
 
РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:
  • JUNIOR DATA PROCESSING MANAGER
  • JUNIOR FULL-STACK WEB DEVELOPER
ПРАКСИ:
  • WEB DEVELOPER INTERNSHIP
Детали за работните позиции како и формите за апликаија на истите, може да ги најдете тука: http://davilio.com/jobs/. За било какви прашања, слободно пишете ни на info@davilio.com
1