Нетцетера објавува огласи за вработување во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се деталите за огласите:

== Оглас 1

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:

 • Dev-Ops Internship
 • Sales Executive Digital Finance (SEE & Balkans)
 • Process & Configuration Manager (for large-scale enterprises)
 • Network Engineer
 • Application Support Specialist
 • System Support Engineer
 • Dev-Ops Engineer
 • Android Engineer
 • iOS Engineer
 • Senior Software Engineer
 • Software Engineer
 • Project Manager

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk

 

 

== Оглас 2

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:

 • iOS Engineer
 • Senior Software Engineer
 • Software Engineer
 • Android Engineer

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk

 

 

== Оглас 3

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Битола, отворени се следните работни позиции:

 • iOS Engineer
 • Senior Software Engineer
 • Software Engineer
 • Android Engineer

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk

1