Netcetera објавува отворени конкурси за работа и пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Отворените позиции се однесуваат на локациите во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се огласите:

Во моментов, отворени се следните позиции:

 

 

 

 • Skopje

 

 • Project Manager
 • Platform Engineer
 • Senior QA Engineer
 • Customer Support Engineer (Java)
 • Android Lead Developer - Digital Enterprise
 • Application Support Specialist
 • Augmented Reality Software Engineer
 • QA Engineer
 • Android Engineer
 • Senior Android Engineer
 • iOS Engineer
 • Senior iOS Engineer
 • Software Engineer
 • Senior Software Engineer

 

 • Ohrid

 

 

 • Platform Engineer
 • Android Engineer
 • Senior Android Engineer
 • iOS Engineer
 • Senior iOS Engineer
 • Software Engineer
 • Senior Software Engineer

 

 • Bitola

 

 

 • Platform Engineer
 • Senior QA Engineer
 • Android Engineer
 • Senior Android Engineer
 • iOS Engineer
 • Senior iOS Engineer
 • QA Engineer
 • Software Engineer
 • Senior Software Engineer

 

За повеќе инфо: https://jobs.netcetera.com.mk/home.html

 

1