Гостинското предавање на тема Heart monitoring of industrial tooling machines ќе се одржи на 28.03.2023 со почеток од 15:00 часот во Амфитеатарот на Финки од страна на Jonis Qasem (Innovations manager) и Atanas Ivanovski (Operations manager).

slide1.jpg

0