Заверувањето на зимскиот семестар и уписот на летниот семестар ќе се врши од 20.01.2017 до 27.01.2017 година. Детали можете да погледнете во официјалното соопштение.

 

На овој линк  можете да најдете распределба на настава за летниот семестар за академската 2017 година. Распределбата е прелиминарна и активирањето на изборните предмети зависи од бројот на студенти кои ќе се пријават за предметот.