Почетното предавање ќе се одржи на 09.02 (четврток) во 14 часот во лабораторијата 138 во ТМФ (спроти амфитеаторот на ТМФ).

 

На ова предавање ќе добиете информации за:

 

1. Курсевите кои ќе се активираат

2. Материјалот кој ќе се изучува на истите

3. Просторијата каде ќе се држат курсевите

4. термините и времетраењето на курсевите

5. Начинот на плаќање

6. Разно