Почитувани студенти и останати таленти,

Тимот на Интервеј расте!

Што бараме?  Позитивни, проактивни, мотивирани таленти кои се подготвени да учат и имаат желба за личен напредок и долгорочна соработка во нашата компанија.

Кои сме ние?  Интервеј е компанија специјализирана за обезбедување на најсовремени ИТ решенија базирани на најнова технологија. Нашите клиенти се банки, пензиски фондови, инвестициски фондови и други финансиски институции во Македонија и САД.

Што нудиме?  Можност за работа на интересни проекти во динамична средина, директна комуникација со нашите клиенти, развој на сопствена мрежа на контакти, кариерен раст и развој, дополнителни бенефити во зависност од сопствените аспирации и напредок.

Како да се запознаеме? Во линковите подолу опфатени се сите детали околу очекувањата и можностите за секоја поединечна отворена позиција, како и пристап до платформата на која може да аплицирате. Во моментов имаме потреба од следните кандидати:

 

Senior Java Developer https://interway.com.mk/jobposition1.html

Senior .NET Developer https://interway.com.mk/jobposition5.html

Junior Java Developer https://interway.com.mk/jobposition2.html

Junior .NET Developer https://interway.com.mk/jobposition6.html

Product Assistant / QA Specialist https://interway.com.mk/jobposition4.html

Internship https://interway.com.mk/jobposition3.html

 

Придружи се на нашиот тим!

2.png

0