Уписите на ФИНКИ ќе се извршат на скалите од влезот на Технолошки – Металуршки Факултет (ТМФ).

Локација до ТМФ преку Google Maps: https://goo.gl/maps/SZc8E68Di2HFjJeQ8

1.png

2_4.jpg

3_8.jpg

ПОМОШ НА ЛИЦЕ МЕСТО

При некомплетна електронска пријава обратете се во Конференциска сала.

4_2.jpg

0