Компанијата Idox group нуди платена летна пракса со можност за постојано вработување по завршување на истата.
Имате можност да изберете пракса во 2 области:
* Software Development (АSP.Net, MVC, C#, MS SQL)
* Software Testing
Заинтересираните кандидати можат да ни испратат CV и кратко мотивационо писмо на: bojan.dinev@idoxgroup.com rozita.stankovska@idoxgroup.com 
најдоцна до 20-ти Јуни.
Праксата ќе биде со времетраење од 3 месеци почнувајќи од 1-ви Јули.
За дополнителни информации ве молиме да не` контактирате на: bojan.dinev@idoxgroup.com | rozita.stankovska@idoxgroup.com

letna_praksa.jpg

0