Компанијата Солвео организира натпревар на тема: Како би можеле да ја понудиме, развиеме и прошириме услугата на Солвео на нови пазари? За време на овој проект ќе добиете можност да и помогнете на локална компанија да се пробие во странство. Преку детално запознавање со моменталните практики и клучни вредности на Солвео, ќе треба да предложите стратегија и план за имплементација за креирање на скалабилен модел кој ќе му помогне на бизнисот да расте глобално.

screen_shot_2017-02-14_at_11.54.32_am.png

Повикот е отворен до недела, 19.02.2017, а натпреварот започнува на 24.02.2017. Повеќе детали за натпреварот може да погледнете на следниот линк.

 

 

0