Почитувани,

Ве информираме дека на 24 и 25.09.2020 ќе се одржи дванаесеттата по ред Меѓународна конференција ICT Innovations 2020 во организација на IKT-AKT и ФИНКИ. Оваа година конференцијата ќе се оддржи со видеоконференциска врска.

Повеќе информации за конференцијата можете да најдете нa http://ictinnovations.org/, каде е достапен и деталниот распоред на конференцијата. Учеството на конференцијата не се наплаќа.

Ве очекуваме!

0