На 9.5 (вторник), во 13.00 часот во 223(Ф) ќе се одржи покането предавање на тема .NET Core. Предавањето ќе го одржи Благој Јанев од компанијата IT Labs. 

Предавањето е од отворен карактер.

event_banner.png

 

 

0