screen_shot_2017-02-20_at_2.40.44_pm.png

На 24.02.2017 година, 12:00 до 13:00 часот, во АМФ на ФИНКИ, ќе се одржи покането предавање од Panagiota Fatourou, вонреден професор на Универзитетот на Крит, Грција, како дел од ACM Distinguished Speaker програмата. Предавањето е на тема: Harnessing the Difficulties of Synchronization, а повеќе детали можете да видите на следниот линк

Биографијата на предавачот можете да ја погледнете тука.

 

Поради ограничениот број на места, ве молиме да се регистрирате за предавањето на следниот линк.

 

0