Ассеко СЕЕ и оваа година организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инженерство. Деталите може да ги видите во документот во прилог.

ДокументГолемина на документ
PDF icon oglas_macedonia_2018_mart.pdf300.09 KB
1