Мелон Солушнс Дооел објавува оглас за студенти кои се заинтересирани да посетуваат пракса. Огласот може да се погледне подолу.

ДокументГолемина на документ
PDF icon 019_mellon_praktikantska_rabota_20072018.pdf151.34 KB
1