Отворено е место за платена практикантска работа во Р3 Инфомедиа, компанија креатор на брендовите Златна Книга (http://zk.mk) и МаркетКонект (http://MarketKonekt.com).

Практикантската работа се извршува во полно работно време, од 08:00 до 16:00 часот, со времетрање од 3 месеци.

Опис на задачи:

 • Администрирање на веб страните на Златна Книга и Маркет Конект
 • Пополнување и проверување на содржина
 • Учество во подготовка во промотивни кампањи на социјални медиуми
 • Подготовка на Newsletter-и
 • Примање нарачки преку интернет
 • Одговарање на телефонски повици

Бараме:

 • Студент од 3та или 4та година на студии
 • Познавање на HTML – основно ниво 
 • Познавање на Photoshop CC – основно ниво
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Познавање од областа на e-commerce и интернет маркетинг

Бенефити:

 • Месечен надомест
 • Можност за идно вработување и кариера во една од најиновативните компании во Македонија
 • Работа во динамична средина со можност за професионален развој и надоградба

Сите заинтересирани да пратат свое CV на gorand@zk.mk најдоцна до 31.05.2017.

 

1