Компанијата Ассеко СЕЕ  и оваа година организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инжинерство.

Праксата ќе се одржи период од 16.03.2020 до 16.04.2020.

oglas_asseco_03.2020_0.jpg

1