Бараме талентирани студенти кои би учествувале во нашата пролетна пракса со цел да ја започнат својата "IT" кариера.

Како дел од оваа три-месечна целосно платена пракса вие ќе бидете обучени во најмодерните технологии за web development како React, Firebase и Node.js.

Ако сте заинтересирани може да дознаете повеќе за нашата пракса и да аплицирате на следниот линк.

1