Бараме талентирани студенти кои би учествувале во нашата есенска пракса со цел да ја започнат својата IT кариера.

Неколку работи што сакаме да ги издвоиме за нашата пракса:

- Претходно знаење за технологиите што ги користиме не е потребно

- Претходно работно искуство не е потребно

- Програмата е повеќе bootcamp отколку стандардна пракса, целта е да ве направиме компетентни инженери во рок од 3 месеци.

- Праксата е во нашите канцеларии, а не remote. Тоа овозможува повеќе да ви се посветиме на вас, а вие полесно да се интегрирате во нашиот тим.

- Добивате нов Macbook Air M1 службен лаптоп на првиот ден од програмата

- Праксата е платена

- Целта на праксата од наша страна е да обучиме инженери со цел да станат дел од нашиот тим, така што ако ги исполните нашите очекувања на крајот на програмата ќе добиете понуда за вработување

- Почетната плата за вработување по завршување на праксата ќе биде 500€/месечно со платени придонеси.

На следниот линк може да прочитате повеќе за програмата и да аплицирате за истата:

https://exelerateit.com/internship

1