Џонсон Мети објавува оглас за студенти кои се заинтересирани да посетуваат пракса која е организирана во текот на целата година.

Огласот може да се погледне подолу.

ДокументГолемина на документ
PDF icon internship_advert_-_automation_software_developer_2018.pdf143.51 KB
1