Компанијата НЕБИЗ ИТ ДООЕЛ има отворени позиции за PHP и Python девелопери. Праксата во времетраење од три месеци е платена и е со можност за вработување.

Огласите погледнете ги на следните линкови.

https://www.nebiz.de/career/php-career-starter/
https://www.simplify-erp.com/careers/python-developer/

Сите заинтересирани може да го испратат своето CV на create@nebiz.de.

1