ДАТА СОЛУШОНС ГРУП ДОО Скопје е холандска компанија со седиште во Ротердам која неодамна отвори претставништво во Скопје. Поради брзиот раст на компанијата, ги повикуваме студентите на ФИНКИ да аплицираат за следните отворени позиции/пракси.
 
РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:
  • JUNIOR FULL-STACK WEB DEVELOPER

  • JUNIOR DATA SCIENTIST
  • JUNIOR TECHNICAL PROJECT MANAGER
ПРАКСИ:
  • WORDPRESS DEVELOPER INTERN
  • DATA SCIENCE INTERN
  • PHP/LARAVEL INTERN

Детали за работните позиции како и формите за апликаија на истите, може да ги најдете тука: http://davilio.com/jobs/. За дополнителни прашања испратете електронска порака на info@davilio.com

 
1