Компанијата Сингулар објавува оглас за пракса за две работни позиции: Java Developer и Quality Assurance и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе детали за огласот за Java Developer може да погледнете на следниот линк, а за Quality Assurance на следниот линк

1