Објавен е предлог распоред за испити во јануарска испитна сесија за академската 2016/2017 година. Распоредот можете да го најдете на Огласна табла или на следниот линк. Рокот за забелешки е до 27.12.2016 (вторник) до 12 часот. Забелешките се праќаат до Студентски Парламент. После овој рок ќе биде објавена финалната верзија на распоредот.