Почитувани студенти,

Ве известуваме дека согласно одлука на Владата (https://vlada.mk/node/20446), сите предходно донесени заклучоци, за кои бевте известени, а со кои се даваат мерки, препораки и насоки, се продолжуваат и важат до завршување на периодот на постоење на вонредната состојба на територијата на Република Северна Македонија.

Доколку има дополнителни насоки, за истите ќе бидете навремено известени.

Со почит,

ФИНКИ