Почитувани студенти. Рокот за пополнување на анкетите за самоевалуација е продолжен до 25.6.2020.
Анкетата може да ја пополните на системот за анкети: anketi.finki.ukim.mk
За логирање на системот за анкети треба да ја корситите вашата емаил адреса и лозинка на iKnow системот (што го користевте и при уписи). Доколку ја имате заборавено лозинката, истата можете да ја промените во делот заборавена лозинка (https://is.iknow.ukim.mk/Account/ForgotPassword). 

Доколку сакате да се логирате преку CAS со вашиот индекс како корисничко име треба да отворите finki.iknow.ukim.edu.mk, а после успешното логирање во истиот прозорец да се пренасочите кон anketi.finki.ukim.mk.