На 04.05.2017 година (четврток) на Средно Водно ќе се одржи пролетен хепенинг за студентите од прва година на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје.
 
Студентите од прва година се ослободени од редовните обврски.
 
Студентите треба да бидат присутни на паркингот пред хотелот на Средно Водно во 11,00 часот.