Почитувани,

На ден 22.05.2024 и 23.05.2024 Студентската служба нема да работи.

За сите потребни документи, упис на семестар, издавање на потврди и слично, службата ќе продолжи да работи од 27.05.2024.

Студентите кои треба да ги достават документите за упис на семестар на овие денови, истото ќе може да го направат од понеделник 27.05.2024.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,