Почитувани студенти,

Ве известуваме дека студентска служба за време на уписите на нови студенти (31.08 и 01.09.2020) ќе работи од 12:00 до 14:00 часот. Студентите кои немаат итна потреба се препорачува да дојдат од 02.09.2020 (среда) кога студентската служба ќе работи со редовно работно време.