Почитувани студенти,

 

Ве известуваме дека на 27.09.2021 (понеделник) студентска служба нема да работи поради уписи на нови студенти.

Потврди може да добиете по електронски пат со поднесување на електронско барање преку системот iknow и испраќање на електронска порака на uverenija@finki.ukim.mk.