Временски распоред на активностите за првиот уписен рок на ФИНКИ 2022

 

 Термин

 Час

 Активност

 30 - 31.VIII 2022

 (вторник и среда)

 09:00-14:30

 Пријавување на кандидати за првиот уписен рок

 2.IX 2022

 (петок)

 до 16:00

 Објавување резултати од успехот од средно образование

 5.IX 2022

 (понеделник)

 до 10:00

 Рок за приговори до Конкурсната комисија (приговорите се  однесуваат само на технички пропусти)

 5.IX 2022

 (пондеделник)

 до 16:00

 Одговор на приговорите и објавување на прелиминарна  ранг листа

 6.IX 2022

 (вторник)

 до 12:00

 Рок за приговори до Управата на Факултетот (приговорите се однесуваат само на технички пропусти)

 7.IX 2022

 (среда)  

 до 16:00

 Објавување решение за прием на кандидатите

 12 - 13.IX 2022

 (понеделник и вторник)

 09:00-14:30

 Запишување на кандидатите

0