Распоредот на часови е во прилог на соопштението или може да го најдете на огласна табла. Распределбата по групи можете да ја најдете исто така во соодветниот документ во прилог.

 

НАПОМЕНА: Промена на група е дозволена само доколку постои преклопување со друг предмет и при доставување на молбата точно се наведе за кои предмети станува збор. Електронска молба за промена се доставува преку системот http://molbi.finki.ukim.mk во точно дефинирани рокови кои ќе бидат поставени на системот по внесување на распределбата во iknow системот во текот на неделава. Во распоредот на часови кај некои предмети покрај бројот на кабинетот стои назнака (М или Ф). Тоа значи дека просторијата во која се изведува наставата се наоѓа во главната зграда на ФЕИТ и МФ.

 

 

ДокументГолемина на документ
PDF icon finki_raspored_leten_2017-v1.pdf141.11 KB
PDF icon raspredelba-po-grupi.pdf211.56 KB