КОНТАКТ е тридневен саем за вработување и пракса во организација на Студентските парламенти од ФИНКИ и ФЕИТ. Најголемите компании од областа на информатиката, енергетиката, електрониката и машинството  може да се посетат во холовите на Факултетите од техничкиот кампус каде студентите може да се информираат подетално околу можностите за вработување во истите. Вашето присуство ќе значи чекор напред во Вашата професионална кариера!

Станете дел од успешната приказна со оставање на своето CV наwww.kontakt.org.mk и бидете во радарот на компаниите кои го ценат и бараат Вашето знаење и вештини!

29432419_762045070586197_9171803322309410816_n.jpg

0