Им се соопштува на студентите запишани на втор циклус на студии на ФИНКИ дека заверката на зимскиот и уписот на летниот семестар во учебната 2017/2017 година ќе се врши од 27.02.2018 до 06.03.2018 од 9 - 14:30 часот на шалтерите на студентската служба на ФИНКИ во зградата на ТМФ.
 
Целосното соопштение како и листа на потребни документи можете да најдете на следниот линк.