Почитувани,

Oбјавени се списоци на примени студенти на ФИНКИ на втор циклус на студии за академската 2018/2019 година за вториот уписен рок, како и потребните документи за упис.

ДокументГолемина на документ
PDF icon interen_prijaven_list_magisterski_2019-1.pdf629.21 KB