Секој технолошки стартап има финасиски дилеми. Ќе разговараме за некои од нив со Ристе Маревски, еден од оснивачите на Аксапта Мастерс, и Марија Солева Илиевска од Смарт инвест. Дискусијата ќе ја води Проф. Владимир Трајковиќ од ФИНКИ.

Панел дискусијата е организирана од страна на ФИНКИ во соработка со Startup Macedonia, во рамките на Глобалната недела на претприемништво (ГНП) која се одржува од 13ти до 19ти ноември.

Ве очекуваме на 16 Ноември 2023 од 18:00 во просториите на  Аксапта Мастерс.

0