Компанијата Endava го започна аплицирањето за овогодинешната Graduate програма.

Целна група на оваа програма, се студенти кои ја привршуваат четвртата година од студиите, или се пред дипломирање.

 

Во прилог е веб страната преку која може да се добијат информации за условите на аплицирање:

https://careers.endava.com/en/Start-Your-Career/Skopje/Graduate-Programme?fbclid=IwAR2cBgfRCb_M7LQiorlhN2JM6l7NcW02G6keZbjdCgIj3Al7tSiNCHsphtc

 

1