Со задоволство ве информираме дека започнува вториот повик за Graduates Programme во Ендава.

Целта на вториот повик е што поголем број на студенти, кои се во својата завршна година од студии или студенти кои дипломирале во текот на изминатата година, да добијат можност да аплицираат за програма која започнува со регуларно вработување со полно работно време и од самиот старт им обезбедува на студентите поддршка во насока на обуки кои ќе придонесат за нивни технички и личен развој. 

Во продолжение може да го видите оригиналниот повик:

Dear Students,

We are glad to announce the Second Call for the  GRADUATE PROGRAMME in ENDAVA – Skopje.

For all student enrolled in Last year of studies or recently graduates, who didn’t had the opportunity to apply on the first call,  Endava Graduate Programme offers Second opportunity to kick start your IT career!

By taking part in the Graduate Programme, separated in three career paths: Development, Testing and Applications Management Disciplines, you’ll have the opportunity to be hired as a permanent employee and placed on a programme that consists of multiple assignments and two months of intensive IT and soft skills training. 

To start your career in Manual & Automation Testing apply here.

To start your career in Software Development apply here.

To start your career in Applications Management apply here.

We invite you to apply by May 25th , 2016!

Good luck!

 

0