screen_shot_2017-02-09_at_1.09.46_pm.png

Организацијата IEEE организира предизвик за студенти за креирање на паметно решение за некој реален проблем базиран на IEEE Computer Society 2022 Report. Рокот за испраќање на решението е до 1-ви април, 2017 год, а победникот добива парична награда и покривање на патните трошоци за посета на IEEE Computer Society Annual Awards Banquet во Финикс, Аризона, САД на 14 јуни 2017. На следниот линк може да ги видите и деталите за предизвикот.

0