JavaSkop '18 е еднодневна конференција организирана од JUGMK. Оваа година конференцијата ќе се одржи на 31-ви март во  Cineplexx, Skopje City Mall.

Деталите и агендата може да ги погледнете на следниот линк.

Регистрацијата за настанот е задолжителна и истата може да ја направите тука.  
Повеќе информации за настанот може да видите на официјалниот настан на Facebook. 
javaskop-35u60mlanebmwacfy1m5ts.png
0