Драги студенти,

Дали сте подготвени да направите нов чекор во Вашата професионална кариера?

Ако неодамна сте дипломирале или сте при крај со Вашите студии во областите на Инженерството или Природните науки ова е Ваша можност!

Plant Professional and Leadership Rotational Development Program во Џонсон Мети е неверојатна програма за пракса дизајнирана за извонредни студенти. Практикантите од оваа програма ќе поминат низ осум ротации во рок од три месеци секоја во различен оддел, а потоа ќе можат да изберат одреден оддел каде што би сакале да ја продолжат својата пракса.

Оваа програма е наменета за оние кои што со смелост размислуваат за иднината, кои секогаш се фокусираат да се движат напред. Поединци кои се страстни за инженерството и науката и напредуваат од работата со други кои се подеднакво ентузијасти и енергични.

Ако сакате да дознаете повеќе за оваа возбудлива можност која може да Ви помогне да ја унапредите кариерата, како и брзо да развиете широчина на познавања за една од водечките светски компании во одржливи технологии, придружете се на нашиот вебинар на 29 Септември во 11:00 часот преку следниот линк:

https://bit.ly/3ya5103

Уписите се отворени до 14 Октомври. Доколку сте заинтересирани испратете го вашето CV и мотивациско писмо на следната e-mail адреса:

mkjobs@matthey.com

poster_rotational_jm8769.png

0